danieldino Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Siemka. Czy mógłby ktoś mi wrzucić na wyslijto.pl teksturki ziemi z Soc ? Bo ja znaleźć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Znalazłem mod w którym są lekko zmodyfikowane tekstury ziemi i roślin.Czyli plik z teksturą powinien być. download:http://www.filefront.com/16354183/absolute_nature_cs_v1.1.7z/ Nie wiem czy ci chodziło o coś w tym stylu ale nic lepszego nie znalazłem.Jeżeli to nie pomogło napisz do czego ci ta tekstura to może będzie mi łatwiej znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Robię już od kilku tygodni mod do Gothica 2 I potrzebne mi podłoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi