Tychon Sokołow Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 No mój problem jest taki że jak mam misję aby tam zabić niewiernych z grupą Salomona ale jak wchodzę na tą lokacje to ciągle ładuje grę i pisze klient synchronizacja jak to naprawić czy jestem na to skazany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Spróbuj zmniejszyć ustawienia, zostawić w katalogu z zapisami tylko 2-3 ostatnie. I uruchom moda zaraz po restarcie komputera. Wygląda na to, że komputer nie możne sobie poradzić z plikiem wymiany. Możesz też spróbować go zwiększyć, o ile masz sugerowany przy instalacji systemu. Na forum jest temat, o ile nie wiesz jak to zrobić. I na przyszłość pisz we właściwych działach. Mod ma dział problemy techniczne. Czytałeś co w nim pisze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 @kondotier Okazało się że nie mam tej wersji myślałem że mam dobrą po zdegradowaniu do 1.0004 działa znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi