korn06 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Jeśli uda nam się przejść te karabiny maszynowe w Limańsku, w sejfie obok teleportu zostawiamy wszystkie karabiny, teleporty, i maskujące egzo(później można je bez problemu odebrać). Jako,że zaczynamy bez broni, warto wziąść ze sobą dużo ręcznych granatów. Przy odrobinie szczęścia na początku trafi się nam Bibliotekarz. Niestety, tak jak pisze w poradniku każde nowe wczytywane gry w MM skutkuje wywaleniem na pulpit i trzeba ponownie uruchamiać grę.Przesyłam parę screenów z MM. Jeśli ktoś ma pytania, chętnie odpowiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Możesz po kolei od początku streścić pobyt w M Mieście...i opisać co ciekawego na lokacji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Wszystko jest przecież opisane w poradniku. W pkt 11 musimy mieć ze sobą jakiś teleport bo inaczej nie wydostaniemy się ze schowka. W pkt 14, aby wykupić Doktora potrzeba 500 000 rubli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 W poradniku są punkty..napisz coś od siebie wrażenia ciekawostki itd...nie kolejność zadań tak ogólnie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Misje są bardzo ciekawe, ale krótkie, na koniec będzie niezła strzelanina z przedstawicielami Ostatniego Dnia. Można znaleźć kilka dobrze wyposażonych schowków w których są embriony, egzo Czystego Nieba, Bulldog, Fn 2000-Kat a ten nowy, unikatowy Gauss z 1ego posta można zdjąć z trupów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Korn daj później fotkę z opisem nowego pancerza .Ten co widać w okienku po kliknięciu na pancerz...widzę ,że złowiłeś Bibliotekarzy i embriony... Czy to nie jest czasem karabin Gaussa z Crysis, czy tam była tylko strzelba..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Tylko bardzo krótkie to Martwe Miasto, ale fabuła nie kończy się. Z kolejnym dopełnieniem będą działały sejwy z obecnej wersji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 A kto to wie.Jak uczy historia to nie będą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Tego to raczej nikt nie może powiedzieć, ale lepiej by kobal się mylił...schowaj cały folder z ...Moje dokumenty...na lepsze czasy. Na boxie pisałeś o czołgach, o innych niespodziankach , a teraz nie piszesz nic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Jak to nic? Przecież napisałem kilka porad, żeby ułatwić grę i nie błądzić bez sensu, a te "czołgi" to jeszcze w Limańsku i temat na osobny wątek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 ..to co innego zrozumiałem ,że to tam są czołgi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Przeczytałem pierwszy post, widze że wejscie na lokacje wiąże się z wywalaniem na pulpit i kilkukrotnym wczytywaniem sejwa z poprzedniej lokacji. Naprawde nie można poprawić takich błędów, nie rozumiem że patche nie poprawiają bugów, pewnie poprawi je następna dopa, ale będą też zapewne nowe błędy, te błędy i nieskończenie moda powstrzymują mnie od zainstalowania i gry w ten ciekawy i największy mod do SoC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 To nie wiesz co tracisz, do tej pory udało nam się rozwiązać wszystkie problemy, które uniemożliwiały dalszą grę, a skoro przeszedłem Soljankę z dopełnieniem to znaczy,że jest grywalna i da się ukończyć. W Martwym Mieście jest po prostu taki błąd, że jeśli zginiesz lub chcesz wczytać jakiś save to trzeba ponownie uruchomić grę. Po ponownym uruchomieniu savy działają i można normalnie grać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 jeśli zginiesz lub chcesz wczytać jakiś save to trzeba ponownie uruchomić grę. Po ponownym uruchomieniu savy działają i można normalnie grać. Więc to żaden problem...dużo większe zostały rozwiązane po drodze..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 To może się skusze, jest tyle modów że starczy ich człowiekowi do końca życia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts