Jump to content

Martwe Miasto- porady

korn06

Recommended Posts

Jeśli uda nam się przejść te karabiny maszynowe w Limańsku, w sejfie obok teleportu zostawiamy wszystkie karabiny, teleporty, i maskujące egzo(później można je bez problemu odebrać). Jako,że zaczynamy bez broni, warto wziąść ze sobą dużo ręcznych granatów. Przy odrobinie szczęścia na początku trafi się nam Bibliotekarz. Niestety, tak jak pisze w poradniku każde nowe wczytywane gry w MM skutkuje wywaleniem na pulpit i trzeba ponownie uruchamiać grę.Przesyłam parę screenów z MM. Jeśli ktoś ma pytania, chętnie odpowiem.

post-255-1296768245357_thumb.jpg

post-255-12967682455192_thumb.jpg

post-255-12967682456505_thumb.jpg

post-255-12967682458033_thumb.jpg

post-255-12967682459559_thumb.jpg

Misje są bardzo ciekawe, ale krótkie, na koniec będzie niezła strzelanina z przedstawicielami Ostatniego Dnia. Można znaleźć kilka dobrze wyposażonych schowków w których są embriony, egzo Czystego Nieba, Bulldog, Fn 2000-Kat a ten nowy, unikatowy Gauss z 1ego posta można zdjąć z trupów.

Przeczytałem pierwszy post, widze że wejscie na lokacje wiąże się z wywalaniem na pulpit i kilkukrotnym wczytywaniem sejwa z poprzedniej lokacji. Naprawde nie można poprawić takich błędów, nie rozumiem że patche nie poprawiają bugów, pewnie poprawi je następna dopa, ale będą też zapewne nowe błędy, te błędy i nieskończenie moda powstrzymują mnie od zainstalowania i gry w ten ciekawy i największy mod do SoC.

To nie wiesz co tracisz, do tej pory udało nam się rozwiązać wszystkie problemy, które uniemożliwiały dalszą grę, a skoro przeszedłem Soljankę z dopełnieniem to znaczy,że jest grywalna i da się ukończyć. W Martwym Mieście jest po prostu taki błąd, że jeśli zginiesz lub chcesz wczytać jakiś save to trzeba ponownie uruchomić grę. Po ponownym uruchomieniu savy działają i można normalnie grać.