kondotier Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jutro gramy po raz pierwszy w historii naszej piłki nożnej o półfinał Mistrzostw Europy. Na drodze stoi nam Portugalia. Oto fragment jednego z memów krążących po internecie - przeze mnie tylko lekko przycięty - o reakcji Ronaldo gdy mu powiedziano : Tylko liczyć na to, że taką minę będzie miał również po meczu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Balonik pękł! "Prawie" zostali mistrzami Europy, he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) http://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/zdjecia/galeria/10382/kpiny-z-ronaldo-i-pocieszanie-polakow-zobacz-memy-po-porazce-na-euro/39 http://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/zdjecia/galeria/10382/kpiny-z-ronaldo-i-pocieszanie-polakow-zobacz-memy-po-porazce-na-euro/18 http://www.sport.pl/euro2016/5,136510,20333731.html?i=5 Edytowane 1 Lipca 2016 przez matri32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 @pacjent1972 - a co Cię tak cieszy? Zadziwiająca jest ta Twoja sarkastyczna ocena gry reprezentacji. Hiszpanie i Anglicy nawet do ćwierćfinałów nie weszli. A to że Portugalczycy na loterii wyciągnęli przepustkę do dalszej gry, to efekt - mam nadzieję że tylko na razie - nieprawidłowo ustawionych zasad awansowania. Rzuty karne przecież można zrobić na początku meczu i będzie taki sam skutek. A ja w przeciwieństwie do Ciebie, jestem z chłopaków dumny. Pokazali, że i Polskę stać na dobrą drużynę. Przecież nie przegrali żadnego meczu !!! Ronaldo w tym meczu nie istniał. Jego miny niczym nie różniły się od tych na screenie w #1. A następne pokolenia będą się cieszyć znów, gdy osiągniemy półfinał, a może i finał. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 @kondotier, podziwiam Twój "hura optymizm". Pogadamy o polskiej piłce już wkrótce, niedługo el. MŚ. Wrócimy do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Nie no był pompowany balonik jak zwykle ale tym razem miało to jakiś sens Dawno nasi tak nie grali. Ja tam jestem zadowolony z występu, ciut szczęścia brakło wczoraj i byśmy byli w 4 najlepszych. Tak czy siak najlepszy turniej naszych od lat Ps: głupkowate miny Ronaldo na tych mistrzostwach bezcenne, nie trawię tego zalizanego pięknisia. Edytowane 1 Lipca 2016 przez tom3kb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Od września będzie pisana nowa historia. Znowu będą emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Oby, wtedy po ponad trzydziestu latach znowu zaufam polskiej piłce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) http://m.sport.pl/euro2016/1,136511,20339012,euro-2016-polska-portugalia-do-powtorki-kibice-organizuja.html Dopiero zauważyli błąd po meczu... Edytowane 2 Lipca 2016 przez matri32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi