bolo Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam wszystkich, czy ktoś spotkał się z takim problemem, na Jantarze mam problemy z wejściem do bunkra naukowców, w przejściu stoi : gamoń : pilot-przewodnik, czy coś z tym fantem można zrobić?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Rosjanie zgłaszali taki problem jak jeszcze stare forum OGSE działało. Ta poprawka ma podobno rozwiązać problem, co prawda jest do patcha 2.11 ale sprawdź, może zadziała. Przewodnik na Jantarze.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Dziwna sprawa z tym blokowaniem przejścia przez przewodnika, zawsze stał w środku bunkra w pomieszczeniu z łóżkami. To chyba pierwszy taki przypadek u graczy z naszego forum. Ciekawe czy to co wrzucił @Gatzek rozwiąże problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 U mnie było to samo. Rozwiązałem to w najprostszy możliwy sposób - przewodnik został odstrzelony, a ja łażę z buta Na szczęście mod jest na tyle krótki, że nie robi to jakiegoś wielkiego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Jeśli sposób @Gatzek wam nie pomoże : 10 godzin temu, Gatzek napisał: Rosjanie zgłaszali taki problem jak jeszcze stare forum OGSE działało. Ta poprawka ma podobno rozwiązać problem, co prawda jest do patcha 2.11 ale sprawdź, może zadziała. Przewodnik na Jantarze.zip Zabijacie przewodnika i wrzucacie ten plik Kruglov przejmuje dialogi od Pilota. https://stalkerteam.pl/applications/core/interface/file/attachment.php?id=7058 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Niestety nie pomogło,teraz go odstrzelę i podmienię pliki od Allena. Kruglv nie przejmuje dialogów pilota. Edytowane 18 Lipca 2016 przez bolo uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 No tak, pomyliłem pliki teraz powinien mieć dialog. gamedata.zip 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Teraz działa, dzięki. Działa ale jest tzw. skutek uboczny , pilot zmartwychwstał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 To wina skryptu który wrzucił Gatzek, powinien przenosić pilota spod drzwi na właściwe miejsce właśnie poprawiając jego spawn. Usuń skrypt "yantar_tasks" i zabij pilota, u mnie pilot spawnuję się tak jak potrzeba dzięki temu skryptowi, ale wystarczy że jakiś zombiak podejdzie do bunkra zacznie się strzelanina i znowu ląduję w drzwiach. Testowałem skrypt i widzę że przy podchodzeniu pod bunkier Pilot zostaję przeniesiony na swoje miejsce jeśli blokuje nam drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawnyokgora Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 W takich przypadkach wystarczy granat ten świetlny i delikwent będzie od niego uciekał - odsunie się a i tak nie stanie się twoim wrogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi