tom3kb Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Właśnie znalazłem artefakt Midas, jego wartość całkiem fajna 5 milionów ale ciężar 60kg Są w ogóle w OGSE artefakty, które podnoszą udźwig? Bo jeszcze nie znalazłem, czy jedyna możliwość to zdobycie egzoszkieletu ale nie wiem o ile on zwiększa nasz udźwig ale podejrzewam, że ze 120-150kg będę mógł z nim chyba nosić to bym sobie po niego wrócił, bo narazie to bym musiał dosłownie golusieńki po ten artefakt przyjść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Możesz sobie podnieść udźwig w configuratorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) To takie cheatowanie Gram na 2.09 i konfigurator i tak mi nie działa, normalnie na pewno też da się go wydostać tylko pewnie muszę jakiś egzoszkielet skołować to z nim chyba dam radę. @edit Chyba i tak nie mam po co go brać, bo z tego co widzę w innych tematach na moddb to i tak nikt go ode mnie nie będzie w stanie odkupić Także mogę go sobie jedynie mieć w jakiejś skrzyneczce dla własnej satysfakcji. Edytowane 13 Lipca 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 @tom3kb tego arta bez zwiększenia skoku i tak nie będziesz w stanie wynieść z tego rozwalonego pomieszczenia. Próbowałem z czystej ciekawości zabrać go ale wyjść już z nim się nie dało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 To jest sposób na wyciągnięcie arta. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi