ramirez12 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Mam problem, jestem w trakcie wykonywania zadania dostarczenia BTR'a na barierę Wolności. Wszystko idzie idealnie do póty aż zbliżam się do bariery tak na około 220m (Nie ma znaczenia czy pieszo czy BTR'em) i w tedy następuje wylot do pulpitu. Ostatni zapisany log to: [06/21/16 14:32:00] 0023:0404B130 xrGame.dll Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Z tego raczej nic się nie dowiemy podaj od linijki FATAL ERROR w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 @Allen w żadnym z tych plików w katalogu "logs" nie mam frazy "fatal error", z skąd wziąć log buga w takim razie? Dodam że po wywaleniu do pulpitu i próbie wklejenia loga do notatnika nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 https://stalkerteam.pl/topic/4789-tutorial-gdzie-i-jak-odczytujemy-log-błędu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi