PainChiller Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam przyjaciele! Od pewnego czasu zajmuję się robieniem moda do stalkera, i potrzebuje Model "Wermachtowca"(chce zmienić wojsko na nazistów... lepiej nie pytajcie po co). Próbowałem wykopać go, i przenieść do stalkera z Call of Duty(za pomocą SDK), ale kochany X-ray nijak nie chciał go uznać (wywalał się z byle podowu). Teraz pytanie - Pamiętam że w jakimś modzie był takowy model, więc - czy mogę prosić was o przesłanie mi go? sam bym to zrobił, ale nie wiem co to był za mod, a nawet jeśli to nie mam go zainstalowanego, a pobierać go nie pobiorę bo net słabiutki Naprawdę bardzo byłbym wdzięczny za pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Nie bądź taki skromny @PainChiller - Twój Get out of here stalker rozchwytywany jest PRAWIE tak samo dobrze jak OP-2 czy OGSE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Wehrmaht (i chyba SS i Gestapo) występują na pewno w modach R.E.B.O.R.N. Doppelgänger oraz OP-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Wyciąłem z OP-2, trzymaj: https://yadi.sk/d/L-xaPeImtRYXo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) EDIT: dzięki za pomoc @Ranger801 @Anton Gorodecki Na pewno nie aż tak, ale dzięki za motywacje PS: akurat ten model będzie mi potrzebny do cienia (Get out of here stalker) Edytowane 19 Lipca 2016 przez PainChiller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi