Tychon Sokołow Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Okazało się że z nikim nie mogę rozmawiać bo wita mnie bug trap a o to log: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:287: attempt to index local 'tbl' (a nil value) Edytowane 23 Lipca 2016 przez Wiruss Dodatkowa wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Napisz jak instalowałeś oryginalny Cień Czarnobyla. Konkretnie, interesuje mnie w jaki sposób zainstalowałeś patch 1.004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 No ja miałem patch 1.0006 i degradowałem grę do wersji 1.0004 tak to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jak degradowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 A tak. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Twój problem jest skutkiem błędnego downgradu z 1.006 na 1.004. Pobierz ten plik i postępuj zgodnie z zawartą w nim instrukcją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Dzięki wszystko działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi