Paulinnio Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Witam, chciałbym przypomnieć sobie fabułę, z podstawki. Poszukuje modów, które nie zmienią samej fabuły, a jedynie ją upiększą. Myślę nad czymś, w stylu, Atmosfear 3.0 + Absolute texture pack 3 + coś na dodatkowe bronię, chodzi głównie o to, że nie mam zielonego pojęcia o tych wszystkich modach itp. dlatego zwracam się z pomocą do was, macie jakieś pomysły co do tego trzeciego moda, aby był w 100% kompatybilny z resztą i nie powodował crash'ów gry, lub macie może własne paczki modów tego typu. Oczywiście modów może być więcej na lepsze tekstury, oświetlenie ( coś w stylu ENB do innych gier ), mam porządny komputer i chciałbym, aby ta gra wyglądała jak najlepiej. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Wiem i rozumiem czego szukasz, ale chciałbym (jeśli oczywiście czujesz się na siłach) zaproponować abyś przygodę z modami zacząć od poniższego moda wskazanego w linku, mianowicie - "SPECTRUM PROJECT: Droga we mgle". Instalacja moda jest prosta jak konstrukcja cepa, sama rozgrywka nie jest trudna, więc gra się bardzo przyjemnie (mod jest bardzo dobrze zoptymalizowany) a i jest na czym oko zawiesić. W razie pytań służymy zawsze pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinnio Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 A czy mógłbyś polecić do tego moda jakieś mody graficzne, typu Atmosfear 3 lub Absolute 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Na to pytanie nie umiem niestety odpowiedzieć - nie instalowałem żadnego z modów o których wspomniałeś. Być może któryś z naszych miłych Mechaników bedzie mógł odpowiedzieć na to pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi