DaarMoo Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Po wejściu do zakładki - wczytaj grę - często znika mi kursor i muszę posiłkować się Alt+Ctrl+Del. Da się coś z tym zrobić ? A i jeszcze jedna sprawa. Jak użyję drugiego slotu to ilość amunicji jest tylko taka jak w broni, mimo że mam w plecaku więcej. Problem z amunicją rozwiązany, ale kursor nadal znika. Edytowane 25 Lipca 2016 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Pochyli się Ktoś nad problemem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Nie mam jakoś pomysłów... w logu po tym zamrożeniu nie ma nic ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Nic nie ma. Jak wywołuję menedżera, gra od razu wskakuje na ekran. Z tym, że czasami muszę zrobić to kilka razy z rzędu. Może ktoś sobie przypomni o podobnym problemie. A i jeszcze jedna rzecz. W jakimś poście był poruszony temat pliku shader_cache w folderze log. Podobno trzeba go wywalić. W mnie jest i żadnych sensacji nie wywołuje. Dzięki Anton za szybką reakcję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 @DaarMoo - Nie trzeba aż tak drastycznie A+C+D. Wystarczy zrzucić grę na pasek, Alt+Tab i powrót klikiem w ikonę moda na pasku. Znikanie kursora jest spowodowanie niedobranymi ustawieniami. Musisz popróbować z rozdzielczością ekranu. Niekoniecznie musi to być rozdzielczość Twojego monitora. Czasem w ustawieniach trzeba zmienić kilka rzeczy, aby Twój sprzęt porozumiał się z modem. Czy nie przytrafia Ci się, że też pojawiają się takie ukośne linie? Mnie się to przytrafia, przy pierwszych uruchomieniach moda, a później jak mam przeciążoną pamięć. Niektóre mody nie potrafią współpracować z plikiem wymiany, bez względem na jego wielkość. Log wtedy mówi, że " Brak miejsca w magazynie itd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Dzięki za podpowiedź @kondotier . Przy znikającym kursorze pojawiały się poprzeczne linie. Ale problem już samoistnie zniknął. Widocznie komputer dogadał się z modem. Albo odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi