DaarMoo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Mam zacięcia obrazu przy wychodzeniu z bunkra Sida. Obraz zamiera, zrzucam grę na pasek, ponownie wchodzę - jest ok, i jestem 1-2 metry dalej. W logu zero, natomiast w podglądzie zdarzeń (zdarzenia administracyjne) - zdarzenie 13 ze źródła nvlddmkm - jest tego 20 w tej samej sekundzie. W innych modach jest ok. Da się coś z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zainstalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Sprawdzałeś temperaturę karty? Podeślij raport z dziennika Windowsowego z tym błędem oprócz kodu błędu często jest komunikat. nvlddmkm.sys to po prostu składowa sterownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Z dziennika : Temperatury nie złapałem. W każdym razie wiatraki pracowały normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Mi na wersji sterownika 364.72 działa stabilnie. Wygląda na to że coś w instalacji sterownika nie gra(!?) spróbuj wykonać czysty boot i na nowo zainstalować pakiet sterowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W tej chwili mam wersję 368.81. Mod ogólnie jest stabilny, tylko w tym miejscu świruje. Poczekam jednak na nową wersję. Dzięki @Mnieciu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi