Matrix1001 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam, Kupiłem dziś STALKER ZEW PRYPECI w wersji STEAM, chciałbym pograć, problemem jest jakiego moda lub zbiór modów wybrać, chcę aby po wgraniu moda lub modów: Było dużo więcej zadań do wykonania, dużo nowych broni, pancerzy, ogólnie przedmiotów, grafika była lepsza, nowe anomalie , mutanty, więcej lokacji no i był w miarę trudny. Pozdrawiam Matrix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ten będzie dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Na początek to bym radził przejść grę bez modów żeby poznać mapy i zadania z podstawki. Ewentualnie jak już musisz grać z dużym modem to Sgm 2.2 albo Sgm 2.0 z dodatkiem Geonezis, moim zdaniem ten 2 ciekawszy. Oba to masa nowych questów. Masa świetnych modów jest w dziale PL do CoP ale to już sobie sam wybieraj, polecę na szybko tylko Spectrum Project Droga we Mgle, Klondajk 2.0, Dolina Szeptów ale jest tego o wiele więcej. ps. Pisałem z tel więc sorki za brak ogonków. To na telefonie nie da się robić polskich znaków? - Ranger801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Polecam jak @tom3kb SGM 2.2 Natomiast na pierwszy rzut odradzam modyfikację Klondike, bo przedstawia zupełnie inną fabułę. A jak wolisz wyzwania to ściągnij sobie moda misery, ale ostrzegam można się wpienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix1001 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Dzięki Zdecydowałem się na sgm 2.0 z dodatkiem genesis, jednak nie mogę pobrać z yandexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Nie możesz pobrać dodatku Geonezis? Czyżby internet z Orange? -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix1001 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tak z Orange ściągnąłem z tego linka, plik waży ponad 3 MB, jak go uruchamiam to mam do wyboru run albo save, obojętnie co wybiorę , nod wykrywa adware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tak masz rację, link był zasyfiony. Znalazłem tylko to : http://www.moddb.com/mods/sigerous-sgm/downloads/sgm-geonezis-english-all-in-one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix1001 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Dzięki za linka, pomimo to postanowiłem szukać rozwiązania i znalazłem przypadkowo w necie pewien sposób : http://www.orange.pl/fid,4002278347,id,3690500003,title,problem-ze-sciaganiem-plikow-z-yandexa-,forumthread.html z tym że ja w loginie nie miałem dołączonej końcówki ipv6, dodałem ją: zresetowałem router, no i udało się normalnie pobrać. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie dzięki temu co zrobiłem. może komuś to pomoże, kto ma taki sam problem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Pacjent mi życie uratował. Dzięki @Allen za linkacza. Zaraz chyba też ściągnę jakieś modziwo. Co do tematu, nie każdy SGM jest stabilny. Raz na jakiś czas usuwaj trupy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Cyt ML: "Pacjent mi życie uratował". Ma wprawę. Przecież pracuje w Pogotowiu ratunkowym . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 "Pacjent" to raczej mi się kojarzy z klientem pogotowia niż z pracownikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix1001 Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Nawet fajny sgm 2.0 + geonezis przeszedłem dużo misji na zatonie i jupiterze, miałem problem ze znalezieniem narzędzi, ale się udało, na Alfie mozna nieźle zarobić sprzedając ich bronie, był taki moment w zatonie a dokładnie niedaleko zakładu utylizacji odpadów, miałem snajperkę, spostrzegłem dużo kolesi z Alfy, chyba ze 2-3 oddziały porozwalałem ich sprzedałem bronie no i kasy zgarnąłęm, ale fakt mogą nieźle narobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi