kowalosiu69 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jak dobrać się do tego schowka? Gdzie i skąd podłączyć dodatkowe zasilanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Znalazłem wideo, ale nie wiem czy będzie przydatne, więc nie bijcie w razie czego. Od 9.45 Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalosiu69 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Anton wielkie dzięki. Bez pomocy bym tego nie otworzył. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Cieszę się że chociaż tak mogłem pomóc. A zasługi proszę kierować do twórcy tego wideo Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ale i do tego, co video wyniuchał i wstawił. Bez bicia się przyznaję, że jak grałem rok temu, to tego nie uruchomiłem. Za bardzo to autor moda zagmatwał. Jednak trzeba przyznać, że rozwiązanie zaskakujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi