PainChiller Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam(naprawdę dawno nie pisałem o żadnych moich problemach. Stęsknili się prawda , bez obawy, nie modyfikowałem już solianki... zabawa w modera sprawiła że już trzeci raz podchodzę do moda...tak więc. ) Pojawił się u mnie taki problem - Koledzy kuźniecowa(ci co hasają sobie wesoło w pobliżu wykolejonej lokomotywy) zepsuli się i postanowili przyjść na libacje alkoholową do majora... no, a jak ja tylko do nich podejdę to od razu "Wnimanie! Stalker!" i seria z AK... likwidacja z daleka nie wchodzi w grę, bo takie zachowanie sprawiło że major mnie znielubił... od razu zaznaczę że nie są to najemnicy którzy pojawiają(pojawią) się nieco później. PS: Nie, żadnego trepa na kordonie nie atakowałem(nawet ludziów na posterunku granicznym) EDIT: Dziwne jest to że tylko kilku do mnie strzela... z jednym mogę normalnie pogadać i zapłacić wódką... tylko że robienie czegoś takiego pod ciężkim ostrzałem jest dość trudne Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Umieść poniższy plik w gamedacie i napisz czy pomogło, ok? https://mega.nz/#!I0ZVCRKL!z_Jk6OSavd-TkNfXAdS7UD3pj-w5GqBhT_oUgy0UzO0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Nyet. jest tak jak było - oddział kuźniecowa stoi spokojnie i mnie nie rusza, ale wojskowe przybłędy nadal chcą mojej śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Poprawiłem plik tekstowy - spróbuj proszę ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Hmmm. Efekt jest dość dziwny... Kuźniecow i kilku jego kolegów są "zieloni", reszta żółta, ale nadal jest dwóch takich co nie bardzo za mną przepadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Tych "dwóch" to też wojsko czy inna frakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wojsko... Najemnicy to to nie są, bo od kuźniecowa notki nie dostałem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dziwne, bo wszyscy Wojskowi powinni być zieloni albo żółci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wpadłem na pomysł... zrobiłem ciekawy myk... w tym pliku co mi dałeś wlepiłem że zastrzelenie kogoś dodaje mi +500 do reputacji zabiłem jednego z tych "czernowych" i od razu wszyscy na zielono się zrobili takie jajca, Dzięki za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 @edit Nie doczytałem Cytat od razu zaznaczę że nie są to najemnicy którzy pojawiają(pojawią) się nieco później. Więc to co jest niżej możesz olać Ale przecież w pewnym momencie tam pojawiają się najemnicy i są wrogo nastawiona do nas, i do nas walą tak ma być. Na pewno nie chodzi o tą sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi