kondotier Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zmieniłem komputer. Na starym moda odinstalowałem. Teraz kiedy stawiam go na nowym, wszystko idzie dobrze dopóki nie wpiszę kodu aktywacji i nie dam dalej. Wtedy wyskakuje mi wymaganie wpisania numeru rejestracyjnego, którego przy grze nie ma. Powtórzenie klucza nic nie daje. Jest to gra z Biedronki. Czy ma ktoś już doświadczenie na ten temat? Co z tym fantem zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Chodzi o tą rejestrację na końcu instalacji ? Nie lepiej tego pominąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Nie da się. Dopóki nie wpiszę kodu, nie ma możliwości uruchomienia "Dalej". Kod na końcu instalacji wchodzi bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Jak mnie pamięć nie myli, to w tej części Stalkera, wydawcy płyt sknocili numer seryjny. Pobierz legalnego patcha Cenegi, korygującego ten błąd i zainstaluj grę. Usuwa zabezpieczenie z gry i aktualizuje ją. Np. http://www.cenega.pl/pliki/patch/s-t-a-l-k-e-r-zew-prypeci1/wszystkie/1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Gra była już dwa razy instalowana i wchodziła bez problemu. Chyba to ja zrobiłem błąd i odinstalowałem bez dezaktywacji. Stary łeb zapomniał, że Zew ma taką pułapkę. @metek58 - masz jakieś namiary na tę stronę z tym patchem? DODANO: metek58, już dziękuje, znalazłem. Po zainstalowaniu gra ruszyła bez problemu. Wstawiam linka do pobrania, może komuś się przydać. http://www.cenega.pl/pliki/patch/s-t-a-l-k-e-r-zew-prypeci1/wszystkie/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi