Striełok5 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Siemka mam pytanie jak stworzyć kompana i żeby za mną chodził wiem że takie coś jest tylko nie wiem jak używać bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 A w dialogach nie ma opcji "Czy nie zechciałbyś dotrzymać mi kompanii", czy coś podobnego? Ale to chyba nie z każdym NPCem. Jednak jeśli gra czegoś takiego nie wymaga, nie brałbym takiego. Więcej przeszkadzają, włażąc pod lufę, nie nadążając, itp., niż z nich pożytku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 A mógł byś mi powiedzieć kogo mogę się spytać bo cały czas to pytanie mnie nurtuje albo jak zrobić żeby chodzili bo patrz tutaj ktoś tak zrobił a ja za nic nie mogę tego zrobić prosze pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Przecież na tym filmiku nie ma nic o braniu do towarzystwa. Ale jak pamiętam, już od pierwszej lokacji, chyba nawet w wiosce, albo koło przepustu błąkają się NPCe z którymi można przeprowadzić dialog i zaprosić do towarzystwa. Ale nie są to NPCe kwestowi. A do tego Ci spawner nie jest potrzebny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ale ciekawe jak on to robi że za nim chodzą te npc ej a jak masz LA to może podeślij fote jak np pytasz ich o podtrzymanie towarzystwa i mówisz że w wiosce kotów są tacy npc że można ich o to spytać to spróbuje i też podeślij fote jak się pytasz i w ogóle dzięki że mi pomagasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 W LA grałem 2 lata temu. Czy to tak trudno podejść do NPCa i jeśli można z nim rozmawiać, przeprowadzić rozmowę we wszystkich opcjach dialogu? Bo na towarzystwo może być dialog ukryty, wyjdzie dopiero jak np. opowie Ci historyjkę. Jak raz to zrobisz, to będziesz wiedział który dialog do tego prowadzi. A to nie jest problem fabularny, bo z fabułą nie ma nic wspólnego i ona chyba ci się nie urywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Więc próbować aż do skutku ok akurat jestem w wiosce kotów to wszystkich się popytam dzienks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Aż do skutku i powodzenia. Mnie się chyba taki trafił, jak z fabryki prowadziłem wojskowego na posterunek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Kurcze próbowałem z każdym kotem w wiosce i żaden nie ma takiej opcji a ty na jakiej wersji grałeś? w tego moda bo ja gram na najnowszej to może w tej to już usuneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Już nie pamiętam wersji. Niedawno było kilku graczy w LA. Musisz poczekać, aż się ktoś zgłosi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Przeszedłem ostatnio LA i nie widziałem takiej opcji. Nie wiem czy to nie jest jakiś dodatkowy mod albo funkcja została wycięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) A może ta funkcja jest tylko w wersji 1.30000 no kurcze nie wiem bardzo proszę o pomoc kogoś kto grał Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Striełok5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Dodatkowa funkcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 A wiesz może jak ją włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ucz się LUA to może zrobisz coś na wzór tego. Ja w LA niegrywam bo uważam że optymalizacja w tym nie istnieje. To video co podałeś to jest przykład tego co można zrobić w stalkerze przez skrypty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 To w razie czego będę się uczył od ciebie ok? Pomożesz mi robić może jakieś małe modyfikacje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 To nie jest dział od koncertu życzeń. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie życzę tylko pytam Ale jak odmawiasz to się spytam innego mechanika Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Striełok5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ogółem mogę powiedzieć że pozostaje Ci błagać ruskich albo samemu się uczyć LUA. Ja w LUA jestem słaby ale dam Ci wskazówkę do tych towarzyszy. KamikazzeRU, i jego mod... reszte znajdziesz I nie ma to jak minusować kogoś i robić koncert życzeń oraz zakładając temat w nieodpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi