kanon1022 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam, mam problem nie mogę odszukać dokumentów od gościa który umarł u Lekarza. Nie mam też zadania u Wilka na dostarczenie artów wojskowym i odebranie broni, jak to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Wszystko jest tu opisane co dotyczy questa od Lekarza, co do Wilka możliwe że zadanie aktywuję się po zrobieniu jakiegoś innego. Jak możesz podeślij save. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Grałem według tego poradnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 @kanon1022- musisz pamiętać o tym, że nigdy wiernie nie powtórzysz gry cichego z poradnika. On pokazuje główny wątek i najważniejsze momenty. A przecież w międzyczasie mógł zrobić 100 innych zadań, które nie umieścił w poradniku, bo uznał że nie potrzeba. A sprawdź, czy Kiwaczek Ci nie pomoże. Ma opcję "Mam problem z zadaniem". Może akurat on coś wie o Twojej grze. Masz już Kiwaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Nie mam Kiwaczka, co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Proszę stosować się do Regulaminu Forum: 2. Posty: Każdy post trudny do zrozumienia, zostanie usunięty, a jego autorowi może zostać przyznane ostrzeżenie. 3. Tematy: Każda myśl / problem powinien być jasno opisany; należy podać wszystkie możliwe szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 To jest Kiwaczek i jest opisany sposób jego pozyskania w poradniku. Trzeba znaleźć NPCa w domu po prawej patrząc od Sidora, w wiosce nowicjuszy, który ma dialog o lodówce i wykonać jego zadanie. Jak wykonamy, wskazuje miejsce pozyskania Kiwaczka. Ta maskotka w tym modzie jest bardzo przydatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi