Mnieciu Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Powinienem dostac w/w maszynkę od jajogłowych po zadaniu na o21 ale nie dostałem. Chyba że się mylę. Ale przydała by się taka szprycownica. Poza tym z pieniędzmi nie mam problemu i stać mnie obecnie na 10_15 kartridzy kombinowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Dobrze przejrzyj ekwipunek, to urządzonko wygląda niepozornie jak detektor. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 @tom3kb Nie ma go. Przejrzałem nagranie z rozgrywki. Jajogłowy mi go nie dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Jak masz save-y z początku questa, lub z momentu przed odbieraniem nagrody to spróbuj odpalić i zobaczyć czy pójdzie. Jak nie to chyba trudno, ewentualnie może spawnerem można je dodać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 @tom3kb tą leczajke od naukowców to dostaje się po X-16. Problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 @Mnieciu- chyba nie mylę modów, ale musisz z tą leczajką uważać, bo to pożeracz środków medycznych. W ostrej walce, możesz szybko bez nich zostać. Czasem lepiej leczyć się "ręcznie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ale tam sobie można w niej każdą opcję wyłączyć, czyli jeśli nie chcemy żeby dawała leki to ją wyłączamy, nie chcemy energetyka to też itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 @kondotier ma oddzielne kartridże, które natychmiastowo leczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Nie wnikałem w jej możliwości. Ostrzegłem tylko przed nieprzyjemnościami możliwymi przy jej nieuważnym zastosowaniu. A co kto sobie ustawi, jego wola. Ja ją ostatecznie całkowicie wyłączyłem, po którejś z bitew. Odgłosy jakie wydawała podczas działania, przeszkadzały mi. Moje podpowiedzi nie są nakazem. Zacytuję tu Jurka Owsiaka: Róbta co chceta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi