DaarMoo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Mój problem w Miasteczku polega na tym, że po kilku minutach przebywania tamże obraz zatrzymuje się i jedynym wyjściem jest zrzut na belkę. Zmieniałem jakość do niskiej, ale niewiele to daje (na maksymalnej - to samo). Może ktoś miał podobną zagwozdkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Miałem podobnie, straszne spadki fps w tym mieście, ale u mnie zejście z grafiką na niskie pomaga, nie pamietam czy mam zwykłe dynamiczne czy jakieś mocniejsze. A zejdź jeszcze z rozdziałką w dół. Chociaż chyba nie zawsze mam takie spadki, nie wiem czy to ma faktycznie jakiś wpływ ale wydaje mi się, że to się dzieje gdy narespi sie kontrolerów w mieście, może to tylko przypadek, że akurat wtedy mi się przyciachuje. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 No tak, w Miasteczku dzieje się. Dzięki @tom3kb ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi