Elkitrim Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dostaję już dosłownie obłędu kiedy próbuję podłożyć bombę termiczną w legowisku gospodarza. Po jej podłożeniu nie mam szans na ucieczkę, tak zaczyna wirować obraz, że tracę orientację gdzie jestem. Podpowiedzcie jak Wy to robiliście i jak udało się Wam to zadanie wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ten wideo poradnik powinien pomóc - kluczowy moment o którym mówisz od ~13.08. Powodzenia Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=6y6QFBdD668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 @Elkitrim miałem dokładnie tak samo, video poradnikiem też się podpierałem, ale niestety nic to nie dało ponieważ przy takim wirowaniu kamery nie było możliwości ukończyć tego zadania. Pomógł mi @smox przechodząc ten moment na moim podesłanym save, a ja dalej kontynuowałem rozgrywkę na save otrzymanym od niego po wykonaniu tego zadania. Widocznie różnie to działa u graczy bo na poradniku widać że da się to zrobić bez problemu a u mnie było to nie wykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dzięki Anton ale ja te wszystkie video poradniki oglądałem. U mnie jest taka sama sytuacja jak opisuje mkk7, wirowanie kamery jest tak szybkie, że gracz praktycznie się nie porusza a więc jak ma się z tunelu wydostać. Na video poradnikach w jednym przypadku nie było w ogóle psi oddziaływania, a w innym było ale ta kamera falowała a nie wirowała jak karuzela. Może są jakieś sposoby żeby to spowolnić tylko ja o tym nie wiem. Przecież gracze przechodzą to zadanie. Czekam na dalszą pomoc bo inaczej sam stanę się Zombi. Walczę już z tym zadaniem dwa dni. Rozgryzłem problem, a leżał on w ustawieniach grafiki. To zadanie trzeba przechodzić na niskich ustawieniach i kamera już tylko faluje a nie wiruje i zadanie staje się w pełni wykonalne. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Wiem że troche późno ale gdzie jest lęgowisko gospodarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi