Pure Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Co to za pan npc o ksywie Zaurus? Dziś na Zatonie wracając do wsch. Prypeci natknąłem się na jego zwłoki. O tyle dziwne to jest, że wcześniej nie było tych zwłok nie wychodząc z lokacji. Nie mogę go też ożywić żywym sercem. Gdyby to był jakiś npc Kostia biały lub Witia Junga albo inny random to bym to olał, ale npc'ki o takich specyficznych ksywkach zawsze są jakimiś ważnymi z którymi można pogadać. A ten nagle się pojawił i to martwy. Nikt w Zonie wcześniej o nim nie wspominał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 @Pure- kim jest w OP-2, nie wiem, bo nie grałem. Ale w realnym życiu, Zaurus to autor wielu wartościowych modów i uczestnik naszego forum. Zobacz w dziale Mody przetłumaczone na język polski i się dowiesz o jego modach. Dawno nie było sygnału o jakimś jego nowym modzie, więc może to coś w rodzaju powiadomienia, o zaprzestaniu modingu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Co do NPC o ksywie Zaurus - graj dalej i nie przejmuj się gościem - nie daje na pewno żadnych zadań. Dla pewności wczytaj nieodległy zapis i wybadaj czy zespałnuje się jeszcze raz - jeśli będzie żywy, to oczywiście spróbuj z nim pogadać U mnie taki właśnie NPC (ksywy nie pamiętam, ale też dziwiłem się ponieważ była jednowyrazowa i jakaś taka nietypowa) również martwy zespałnował się prawie na samym początku gry - przy tunelu na Kordonie. Pamiętam że miał kilka ciekawych broni przy sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgadza się. Zaurus w OP-2 nie jest żadną postacią questową. Po prawdzie w ogóle go nie było w tym modzie. Po prostu autorzy OP-2 ponadawali kilku npc nicki userów, zapewne z jakiegoś rosyjskiego forum. Kilka z tych nicków było na tyle dziwnych, że nie dało sie ich sensownie przełożyć na polski. I tak w polskiej wersji pojawił się Zaurus zamiast jakiegoś znjfgk45 czy czegoś w tym rodzaju. Dziwne natomiast, że pojawił ci się tak daleko na północy. Jak pamiętam, to jeden z ekipy Buustyego, która przychodzi Striełokowi z odsieczą przy szturmie na posterunek wojskowy na Kordonie. I najczęściej tam ginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Czasem w ramach easter egg albo dla funu daje sie w modach/grach nicki albo nazwiska ludzi, którzy mieli coś wspólnego z projektem albo są znani w środowisku, czasem to takie małe podziękowanie Ja tak np czasami robilem jak wypuszczałem rzeczy do army. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 No ba.. W sumie myślałem o roli zombiaka, ale Generałem mnie zrobili i w dodatku z "Powinności" Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Teź bym chciał byc kiedyś jakimś zombiakiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zaurus jest znanym twórcą modów u naszych wschodnich braci. Najpewniej został dodany w OP-2 jako swoista ciekawostka, na pewno jest więcej takich przypadków. Swoją drogą.. ciekawe czemu akurat martwy a nie żywy NPC który zleca jakieś zadanie. Być może jest tak jak napisał @kondotier, że jest to spowodowane końcem tworzenia przez Zaurusa modów. Tak czy siak, możemy się tego jedynie domyślać. Ps. Dla ciekawskich jest jest przetłumaczony wywiad z Zaurusem na nasz język. https://stalkerteam.pl/topic/5339-wywiad-z-zaurusem/ A swoją drogą, już nie raz spotkałem się w modach z ciekawymi NPC... Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Oooo - nie wiedziałem, że i ja stałem się postacią z moda. Jaki to mod? Bo z typowych dialogów trudno wywnioskować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 RebornFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi