Mnieciu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Wszedłem na Miasteczko-32 przez metro. I tu zaczyna się problem, bo kiwaczek nie pokazuje lokalizacji ciała Koli. Po prostu się nie zespawnowało. I teraz pytanie do was jak wchodziliście do miasteczka. Czy metrem czy może z Jantaru. @edit inaczej wszedłem na lokacje i dalej nie działa Tak wygląda u mnie zadanie z Kiwaczkiem. Może coś ominąłem? Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Mnieciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalosiu69 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ja wchodziłem od strony Magazynów Wojskowych i Kiwaczek od razu po wejściu na lokację zaczął gadać . pokazała się lokalizacja zaginionego stalkera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) U mnie gada ale lokacji nie pokazuje. Skrypt nie zaskakuje. @edit jaka jest za to nagroda Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Mnieciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Chyba tylko wejście od strony Magazynów, uruchamia skrypt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Nie koniecznie, ja wszedłem od Jantaru i zadziałało. A nagroda to nic, chyba ,że w dalszym etapie gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Od magazynów przejście nie pomaga. Jak ktoś zna konsekwencje tego zadania niech wali śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) A na jakiej wersji moda grasz 2.09 czy 2.10 bo o ile dobrze pamietam to w wersji 2.09 jak sie nie zrobiło jakiegoś questa chyba to ten gościu się nie pojawiał w Mieście 32, było to tutaj opisane parę razy w dyskusji o modzie, jak przejrzysz poprzednie strony to znajdziesz. a znalazłem https://stalkerteam.pl/search/?q=koli&type=forums_topic&item=8503 Dnia 24.05.2016 o 11:25, Gatzek napisał: @Ptachu dziś na rus forum znów padło pytanie o brak trupa Koli. Udzielono odpowiedzi, że trzeba wgrać patcha 2.10 i trup pojawi się. Nowa gra nie jest wymagana. Według autorów moda można postawić patcha 2.10 i kontynuować grę na zapisach z 2.09. Nie zobaczymy wtedy tylko wszystkich zmian wprowadzonych w najnowszym patchu. Prawdopodobnie dzisiaj albo jutro ukaże się uaktualnienie polonizacji do patcha 2.10. Cytat z forum OGSE: Q: Здравствуйте. Не спавнится труп дяди Коли. На мг зашел первый раз сразу побежал искать. Загрузка с автосейва не помогла. Ver 2.09 Поможет ли установка 2.10 и нужна ли новая игра? A: поможет, не нужна. Dnia 22.05.2016 o 13:36, Gatzek napisał: Z tego co wyczytałem na rosyjskim forum to w patchu 2.09 są problemy ze spawnem Koli. Generalnie radzą wziąć zadanie z Kiwaczkiem zaraz po rozpoczęciu gry. Jeśli wejdziesz Kolonii-32 ZANIM znajdziesz Kiwaczka i porozmawiasz z Ogonem to trupa nie znajdfziesz. Спавнится он при первом посещении МГ если квест был взят до похода на МГ. Проблемы с его спавном в девятом патче. Да, подтверждаю, спавн иногда происходит при проходе через Янтарь..... Поправки будут в Десятом патче EDIT 2 EDIT 2: Mały dodatek. Fort-15 od Kuzniecowa można zdobyć bez zabijania go. Kuzniecow.zip Ja gram na 2.09 i wchodziłem zgodnie z fabułą czyli bodajże z magazynów Wojskowch i mi się chyba zrespił, chociaż na 100% nie jestem pewien bo nie grałem już ze 2 miesiące. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez tom3kb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Działa jak marzenie. Jest Kola. @tom3kb dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 @Mnieciu tylko jeśli czasem byś grał na 2.09 i potem chciał przejść na 2.10 i jechać na starych save-ach to może to być niemożliwe, ja tak miałem jako jeden z nielicznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi