kowalosiu69 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam ponownie . Czy to zadanie ma jakieś znaczenie dla fabuły ? I gdzie na Jantarze jest reszta naczyń ? . Lokalizator pokazuje bunkier . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja 3 anomalne przedmioty znalazłem w Mieście 32 (łyżeczka, czajnik? i lalka zabawka). I tam jak pierwszego podniosłem to mi to zadanie chyba się w pda pojawiło, nie pamietam żebym je zaczął na Jantarze. Jeszcze go nie skończyłem. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Witam. Komplet przedmiotów to: łyżeczka, talerz, kubek, butelka, łyżka, czajnik, i lalka. Większość znalazłem w mieszkaniach w blokach a lalkę obok miejsca gdzie zdobywamy art "midas". Po znalezieniu szustego przedmiotu zalicza się "szukanie" i u Sacharowa pojawia się dialog. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi