boberm Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Witam Po założeniu kombinezonu Wolności mam wylot z nastepującą informacją? FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'armor_4_2_3' Jak mniemam jakaś składowa się zagubiła. Gdzie zacząć poszukiwania?I co ewentualnie nadpisać , lub skopiowac z rozpakowanej gamedaty? W miedzyczasie doszedł jeszcze jeden problem - nie mogę założyc Exo Witeż. Opcja "użyj" wygląda na nieaktywną. Edytowane 1 Września 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 @Hobby zaradził temu. https://ulozto.cz/!okPbSghRH/gamedata-zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Dzieki serdeczne - Monolityczny i Hobby. "Sztachnałem" powoli ten pliczek i już próbuję wdziac onżeż suit. Ubranko Wolności pasuje jak szyte na miarę. No to teraz kwestia nr dwa - co zrobic aby wbić sie w Witezia? Edytowane 1 Września 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Możliwe że poprostu to item questowy choć niegrałem w OGSE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Znalazłem ustrojstwo w jakimś schowku na Radarze - wygląda na to że ma ciekawe charakterystyki ..... i doopa.Byc może to pozostałośc po czymś co nie zostało wykorzystane i brak jest jakichś odniesień w plikach do gameplayu. Edytowane 1 Września 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witezia zakładasz na inny kombinezon. Na pewno na egzo, i na niektóre inne. Fajnie podnosi charakterystyki pancerza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) apg2312 - z Twojego postu wynika że exo nakładamy na exo? Oj - chyba cos nie tak. Obecnie pomykam w zestawie SKAT plus wojskowy Exo. Do onegoż SKAT-a można było wrzucic exo monolitu bez problemów. Exa WITEŻ nie można .Po kliknięciu -użyj- nic sie nie dzieje- jakby ta opcja była nieaktywna. Ot i cały problem. Edytowane 1 Września 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Dokładnie tak. Jak masz czysty egzo, to możesz na niego nałożyć Witezia. Na kilka innych kombinezonów także. Przeczytaj dokładnie opis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Oooo. Nie wpadłem na takie rozwiązanie. Biegnę próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 SKAT z Witaziem dostajesz od Łukasza za któreś z zadań nie pamiętam które(możliwe że misja z BTR), jest to najlepszy pancerz w grze wiec warto zrobić te zadania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Tak za zadanie z btr dostajesz. I minigun do kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Nadal jakiekolwiek próby użycia Witezia spełzły na niczym. Zeby nie było że spawnowałem i zdobyłem itema "nielegalnie": Poczekam na questa o któym piszecie - może wtedy ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Po tym modzie mam niedosyt i żal do innych twórców modów, o nie wykorzystywanie tego logicznego rozwiązania, egzoszkieletu oddzielnego od pancerzy i możliwości ich łączenia. Chociaż i w tym modzie, któregoś pancerza po połączeniu z egzo, później już się oddzielić nie da. DODANO. Nie miałem problemu z Witeziem. Piękna i przydatna rzecz. Wywal zespawnowany i zrób zadanie na niego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) kondotier - ten exo nie jest zespawnowany ! Prawdopodobnie bedę musiał poczekac aż gra doprowadzi mnie do momentu w którym otrzymam sztukę od łukasza- i pewnie wtedy skrypt - czy co tam działa- zaskoczy. Podpisuję się obiema rękami pod Twoim zdaniem na temat exo.O tym samym wspominałem w dyskusji ogólnej. Edytowane 2 Września 2016 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 A weź na kurtkę załóż, bo jak pamiętam on na wszystko nie wchodził bo technicznie nie wszędzie masz możliwość montażu np. Płyty panc. Na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 @Mnieciu- jesteś krócej po grze, to powinieneś pamiętać. Mnie się coś przypomina, że egzę można było łączyć i rozdzielać z różnymi pancerzami. Ale Witiaź ma ją chyba zamontowaną na stałe i w razie jego zniszczenia, nie da się zdjąć. Czy coś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ten pancerz z btr to jest na stałe, a witaż tylko na niektóre założysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Aha - to znaczy że metodą prób i blędów muszę poszukac taki kombinezon , który współpracuje z Witeziem. Dzięki - będę próbował. Na razie ganiam za artami dla Nieśmiertelnego z X 18 - może jakieś ubranko trafi się w trakcie przebieżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi