PainChiller Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam wszystkich, niedawno pobrałem Photorealistic Zone 1.4 dla Call of chernobyl, i przystosowałem go do OP-2 więc pomyślałem że szkoda byłoby się tym nie podzielić Kilka screenów dla porównania (OP-2 na maksymalnych ustawieniach + dynamiczne oświetlenie bez ENB/z ENB --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko zostało dostosowane pod OP-2 (Niektóre efekty wyłączone inne zmodyfikowane) U mnie nie było żadnych Spadków FPS(cały czas miałem ok. 90, minimalnie 53) ani błędów stabilności, jedyne co to mapy ładuja się troszeczkę dłużej instalacja - Łączymy Bin z tym z arciwym z podmianą na wszystko(warto zrobić kopie). Testowane na Re-packu z forum, ale powinno działać na normalnej wersji Link: https://www.mediafire.com/?1cj5bp1idvjsqu0 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi