Agrael Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Pewien jestem, że większość z was oglądała ten film. Dobitnie on pokazuje iż Rosyjskie kino potrafi zaskoczyć naprawdę pozytywnie. Po raz pierwszy zetknąłem się z tym tytułem.. w sumie to nie pamiętam kiedy, ale wiem że było to dość dawno i niezwykle mnie '' porwał ". Główny bohater Daniła Bagrow ( Siergiej Bodrow - prawdziwe imię i nazwisko aktora ) jest weteranem wojny w Czeczenii, po powrocie do domu postanawia wyjechać do Petersburga, dowiaduje się, że jego brat jest płatnym zabójcą, który to naraził się wielu innym gangsterom, prosi naszego bohatera o pomoc. Jak się potem okazuje, Daniła jest sprytniejszy od większości ludzi ze świata przestępczego oraz samego brata. Więcej dowiecie się oglądając film, ale powiem wam że aktor po Mistrzowsku grał rolę naszego byłego wojskowego. Wiem, że powstała kontynuacja filmu pt. " Brat 2 " ale nie oglądałem. Podobno nie gorszy od pierwszej części. Trochę zdjęć z filmu : Spoiler Dodatkowo w filmie został wykorzystany zespół Nautilus Pompilius (Наутилус Помпилиус) Polecam ich muzykę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Tytuł kojarzę ale nie pamiętam czy oglądałem, coś mi się kojarzy, że była też druga część? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Brat 2 (2000). Siergiej Bodrow - 1971 - 2002. Inni: Wiktor Suchorukow(22 minuty), Siergiej Makowiecki(Żmurki - polecam), Kirył Pirigow(Żmurki), irina Sałtykowa(serial - Specnaz 2), Aleksander Djaczenko(kryptonim Gwiazda) Obejrzyj drugą część! https://www.google.pl/search?q=Brat+2&biw=1200&bih=807&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiEz6Kn8YnPAhVDWCwKHVJHAYoQ_AUIBygC Edytowane 12 Września 2016 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Dobry. Oglądałem kilka lat temu w telewizji, zupełnie przypadkowo. Po jakimś czasie chciałem wrócić do filmu, niestety nie pamiętałem tytułu. Teraz obejrzę jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Brat - 20 lat później: Spoiler Chyba będę musiał sobie odświeżyć ten znakomity film. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi