malakas Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Takie małe pytanko....pisał o tym też korn06 bo to denerwujący moment. ..chodzi o boczny kursor podczas korzystania z pełnej skrzynki. Za każdym razem gdy weźmiemy z pudełka jakiś element, ten natrętny kursor wraca do góry i doprowadza do złości. Może jest jakiś sposób na to, by pozostał nieruchomy podobnie jak u handlarza, gdy sprzedajemy rzeczy..to tak na boku nic ważnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Szukałem tego elementu, ale jest on pewnie w plikach oryginalnych gry. Rozpakowałem je sobie nawet, ale gdzie tego elementu szukać ... to nie mam pojęcia. W necie też nie znalazłem porady na tą irytującą przypadłość STALKERa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Tak sobie myślę , czy nie odpowiada za to czasem HUD...Podczas mojej ostatniej przygody z Mini-mapą widziałem jakieś wpisy o oknach handlu i wymiany...ale to tylko przypuszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jak uporam się z nowym przejściem na Bagna, to spróbuję kolejny raz ugryźć ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja stosuje taki półśrodek na ten "kursor". W Barze gdzie mam główny skarbiec, założyłem 2 dodatkowe plecaki z kłódkami. W pierwszym karabiny i pancerze, w drugim arty i embriony, w trzecim pozostałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dobre korn...ja tak zawsze robię w Fallout...szkoda ,że na terenie Baru nie ma szafek..takich zielonych jak gdziekolwiek pełno..zamykanych na kłódkę..... Trzy takie rozwiązały by sprawę magazynu...ale 60.000 trzeba na zameczki wyłożyć niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ciekawe, czy w offlinie strażnik tez pilnuje kanciapy Chudego i nie wpuszcza obcych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Tak , ale jak Chudy i Docent mają lepkie ręce to wtopa......zresztą chcesz płacić za każdy dostęp do towaru czy czegoś nie rozumiem.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 No cóz, za 'pewność' warto płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Tak myślałem...przy częstotliwości z jaką odwiedzam Bar to oznacza jedno...Bankructwo.....skąd mam znaleźć tyle antyradów.? Jednak gdyby koleś brał po 10 zł. za wjazd to możemy gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jak mu nie dasz antyradów, to bierze apteczki i to zwykłe. Ale faktycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 No i jak Yurek z tym kursorem, dasz radę coś z tym zrobić? Chciałem tylko zapytać, bo to naprawdę irytujące i gdyby dało się poprawić , gra byłaby o wiele przyjemniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 No i jak Yurek z tym kursorem, dasz radę coś z tym zrobić? Chciałem tylko zapytać, bo to naprawdę irytujące i gdyby dało się poprawić , gra byłaby o wiele przyjemniejsza. Na razie nic ciekawego nie odkryłem jeśli chodzi o kursor ... Druga prawda, że faktycznie 90% czasu teraz idzie na tłumaczenie Sigerous moda do CoP, potem przeglądanie plików NLC6. Sprawa kursora spadła na ostatnie miejsce w kolejce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi