de Vries Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam Po otrzymaniu od Witaminy złotej sztabki i wyłącznika teleportu,dostaję info że teleport wyłączony. Ale on dalej działa i nie pozwala przejść.Zakładam że to ten u góry schodów przy wejściu do warlabu.Ma ktoś pojęcie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 A gdzie masz iść ..czy nie przypadkiem na górę do Klonowa.? Jeżeli tak to nie tam, tylko drabiną w szybie windy na górne piętro...zobaczysz uchylone drzwi windy na wyższym piętrze. To wchodzenie do tych drzwi zawsze zjada mi nerwy ,bo spadam na dół.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Z tego co pamiętam , ten teleport na schodach, można wyłączyć z drugiej strony, od Generatorów. To przejście na górze schodów prowadzi właśnie na Generatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 A niechto zobaczyłem pierwszy teleport z brzegu i dalej klapki na oczach.Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Nie Ty pierwszy..ja zanim znalazłem ten chory teleport zrobiłem nieskończoną liczbę wycieczek po WarLabie, bo szukać można wszędzie, ale nie w windzie. Plus sytuacji był taki, że poznałem pomieszczenia Lab. na pamięć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja pozwiedzałem Warlab dokładnie za pierwszym razem i wiedziałem o co chodzi:). Buszowanie i jeszcze raz buszowanie Panowie i Panie Stalker to gra dla pionierów A nie zwykła strzelanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi