pacjent1972 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Czy istniał? Jaka jest jego prawdziwa historia? Osnuty mroczną tajemnicą Build 1666. Za forum ap-pro.ru: Build 1666 - wynik zbiorowego seansu, przeprowadzonego na daczy u Jaworskiego całym zespołem GSC Company z pomocą ayahuasca (napój psychoaktywny) i odpowiednich rytuałów śmierci. W trakcie trwania miały miejsce dziwne zjawiska: lewitacja, pirokineza i losowe generowanie przestrzenno-czasowych tuneli (dwoje uczestników seansu znalazło się w "Nowy Urengoj Jamalski - okręg federacji rosyjskiej", 4 miesiące później). Sam build 1666 stał się legendą. Przez kolejne lata w sieci wielokrotnie wyciekały materiały z niego (w przeważającej części fałszywe), tak samo istnieją różne creepy-story o testerach i fanach builda, którzy zwariowali podczas próby przejścia builda. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Czytałem kiedyś o tym, dziwna sprawa - GSC trolluje graczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Zważywsz na numer, jaki build nosi, to trollem pachnie na pińcet kilometrów. Poza tym, builda nie ma w ŻADNYM spisie, jaki widziałem. Gdyby był, już dawno wiedzielibyśmy coś o nim. Panom z GSC się po prostu nudziło, ot co. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ale te modele mógłbym wykorzystać w jakimś stalkerze na andka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Spooky skeletons ;-; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 W sumie tak przeanalizowałem to... włącznie z wątkiem na ap-pro.ru. Trochę fejkiem zapodaje... ale z drugiej strony może to byl ukryty projekt? Gdyby ktoś mógł mi dać linka do owego builda to bym coś zmajstrował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 @MonoLityczny lepiej nie ryzykuj, bo jeszcze po egzorcystę trzeba będzie dzwonić A tak na poważnie to albo jest to fake od GSC albo rosyjscy moderzy się już tak bardzo nudzą, że tego typu cuda robią. A modeli nie ma co wykorzystywać w Stalkerze na Androida bo jakaś rosyjska grupa przenosi właśnie Cień Czarnobyla na tą platformę i modele są żywcem wyjęte z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Z tego co pamiętam to ten build jest ich psychodeliczną podróżą po życiu. Dawać linkacza Ale w sumie na ap-pro pisali że pare osób popełniło samobójstwo po tym, a ekipa gsc się rozpadła potem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ciekawe.. Link do AP-PRO.RU http://ap-pro.ru/forum/54-10058-1 Ja Rosyjskiego ni w ząb to i średnio pomogą translatory, gdybym chciał się czegoś dowiedzieć. Pewny jestem, jednak że ten " Build " był wykorzystywany w różnych creepypastach, jego głównym celem było i jest nadal.. wzbudzić ciekawość / nastraszyć ludzi. Jeżeli jest Jakikolwiek link to można wstawić, odważni niech pobiorą i zdają relacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 @Agrael, pobierz takie diabelstwo, odpal i sprowadź sobie do domu mroczne demony z najciemniejszych otchłani piekła... potem nawet Browara w spokoju nie wychylisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 W spojlerze gdzie powinien być link do pobrania builda, zamiast niego jest rada: He пытайтесь, ради вашего же блага. W wolnym tłumaczeniu: Dla własnego dobra, nie próbujcie. Poniżej spoilera są trzy screeny z projektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Te screeny są tam chyba tylko po to, żeby przedstawić liczbę 666. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 1666 i inne buildy z tej samej ekipy: http://gameruns.ru/?c=p4djgpS6er0 http://ap-pro.ru/forum/54-10058-1 p.s : http://ap-pro.ru/forum/54-10058-1 - Если честно нихрена не понял, хотя и посмеялся. - Ржу немогу Билд 1666 =)))) - У моего друга кошка забеременела от этого билда, родится котихрист Itd/itp w tym klimacie jeśli chodzi o tego builda Na forum używamy języka polskiego tak w piśmie jak i mowie, lub podajemy polskie tłumaczenie obok lub pod oryginalnym tekstem, jedynie w dziale do tego przeznaczonym można używać obcojęzycznej pisowni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 @vidkunsen, dlaczego dublujesz linki które już są w temacie, w dwóch postach ten sam link który jest już w temacie?! Brak mi już słów!!! A "napisać ci wprost" nie mogę choć mam na to wielką ochotę!!! Zresztą to i tak by nie pomogło, Ty jesteś osobnikiem nie dającym się sklasyfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Dawać linka do builda tego.... sam sobie rozpracuję to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Na życzenie. Tak wygląda link: He пытайтесь, ради вашего же блага Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Na grupie VK ap-pro pojawiła się wzmianka o buildzie 1666. Spoiler Sam build 1666 stał się legendą. Przez te wszystkie lata od wydania oryginalnego Cienia Czarnobyla w sieci wielokrotnie pojawiały się materiały dot. buildu (w większości fałszywe), a także różne historie o testerach i po prostu fanach serii, którzy oszaleli podczas gry - podano w opisie filmu. Jeżeli komuś bardzo się nudzi, to może obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Crack - Zone Build 1666: https://www.moddb.com/mods/crack-zone/downloads/crack-zone-build-1666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi