pacjent1972 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Zrobiłem małe porządki w piwnicy, jak to bywa znajduje się wtedy mnóstwo dawno zapomnianych rzeczy. Jest pośród nich wiatrówka Lider 2, zakupiona parę lat temu do treningów celności , zabawy i relaksu (wtedy z jeszcze małolatem moim synem). Używana była bardzo mało, została skalibrowana w sklepie myśliwskim, jest w stanie bardzo dobrym. Przetestowałem ją wczoraj i jest wszystko ok. Sprężyna niemal jak nowa ale zawsze można się zaopatrzyć w zestaw naprawczy na allegro który kosztuje 10 zł. Wystawiłem ją na lokalnych serwisach ale wstawiam tez tutaj, może znajdzie się ktoś chętny. Wiatrówka kosztuje w necie ok. 100 zł, ja wystawiam ja za 70 zł (cena zawiera koszty przesyłki, ok. 20 zł), można negocjować. p.s. jeśli zostanie sprzedana Stalkerowi z ST kwota ze sprzedaży zostanie przekazana w całości do kasy forum na jego utrzymanie. Screeny: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Może byłbym zainteresowany...ale musiałbyś poczekać do końca września, może ciut do początku października, wtedy będę wiedział na pewno Oczywiście, jeśli znajdzie się inny chętny, to wiadomo, kto pierwszy, ten lepszy Tak z ciekawości...może więcej takich skarbów znalazłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Nie pali się, jeśli to konkretna propozycja to poczekam spokojnie. Niestety większość skarbów to pamiątki z młodości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ogłoszenie nie aktualne, kupione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi