Gość Nieaktywny Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witam Chciałbym przeprosić za mój komentarz Wiem , że źle zrobiłem , dlatego postanowiłem ciebie Kobal przeprosić i wszystkich którzy poczuli się obrażeni.Źle zrozumiałem twój komentarz i nie potrzebnie włożyłem w to nerwy. Wiem , że te przeprosiny są późno albo nawet za późno , ale po tej sytuacji chciałem po prostu o tym jak najszybciej zapomnieć. Każdy ma prawo do błędu , więc mam nadzieję , że mi wybaczycie za to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) O kurze po roku ci się przypomniało Ale w sumie lepiej późno niż wcale Pewnie już nikt nie pamiętał sytuacji i sprawy. Ps. można było napisać w tamtym temacie, chyba niepotrzebny był nowy, no chyba,że miało być bardziej oficjalnie. Edytowane 27 Września 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Zrozumiał swój błąd a to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi