ƉƐϼД Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 zrobione przezmianie na Adobe Photoshop CS5 skomentuj lis ! wszystkie grafiki są moje i orginalne. jeśli oczekujecie na więcej moich scen to dajcie reputację ! Downland do Programu http://thepiratebay.org/torrent/5628169/ADOBE_PHOTOSHOP_CS5_EXTENDED_EDITION_[thethingy] Nowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Teraz wszystko w jednym miejscu...tak trzymać. Bardzo ładny ten czerwony napis Depa...spróbuj zrobić jakieś ładne logo o wymiarach 126 x 1151 pikseli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 stoje w miejscu nie mam pomysłu )": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Wymyśl coś...wymiary są sztywne i nie może być większe logo bo się nie mieści..może spróbuj wkomponować napis był super...może dodaj ogień w tej beczce nie wiem..kombinuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi