Gość Nieaktywny Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Witam. Mam problem z Fallout New Vegas. Polega on na tym , że podczas ładowania gry wywala mnie do pulpitu. Próbowałem wiele sposobów , zgodność , crash fixy , wgrywanie sterowników , tylko po sprawdzaniu spójności plików pokazuje mi , że 2 plików brakuje czy coś w tym stylu. Ale i tak to nic nie zmienia jak po kolejnym sprawdzeniu też ściąga te same pliki. Inne gry mi działają tylko Fallout New Vegas i Grid:Autosport to są wyjątki. Mój komputer : Karta graficzna : GTX 960m Procesor : Intel i7 6700HQ CPU @ 2.60GHz RAM : 8GB System : Windows 10 Home Jeśli chodzi o Grid:Autosport to w ogóle się nie uruchamia. Mam na myśli , że po włączeniu na Steam Graj , cały czas przygotowuje się do uruchomienia gry bez końca. Oczywiście Fallout New Vegas oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Nie wgrywałeś save'a? U mnie taki problem wystąpił własnie po tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) U mnie zapisy automatycznie pobiera Steam...Ale wyłączyłem synchronizację ze Steam Cloud i usunąłem wszystkie zapisy jakie wgrał , a następnie włączyłem nową grę. Dalej to samo... Edytowane 17 Października 2016 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Udało mi się rozwiązać problem. Pomogło mi ściągnięcie pliku d3d9.dll Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi