Saati Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Cześć, mam banale i głupie pytanie.. Gdzie jest lab x-10? Dostałem misje od kopaczy w radarze żeby przynieść coś, ale nie wiem jak je znaleźć, brak opisu misji i znacznika. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Laboratorium X-10 jest na Radarze, na terenie Mózgozwęglacza. To te laboratorium gdzie w podstawce wyłączałeś Mózgozwęglacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saati Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Tyle, że tam stoi npc, bodajże Książę, któremu wcześniej przynosiłem broń. Drzwi są tam zamknięte, oraz nie ma punkty do wczytywania innego terenu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Coś ci się pokręciło. Masz iść na teren Mózgozwęglacza, tam gdzie są anteny. Wejście do laboratorium jest przez wagon kolejowy. Tam gdzie stoi Książę nie ma wejścia do labu. To po prostu zawalisko a na późniejszym etapie gry przejście do Doliny Mroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saati Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Bez kitu już zgłupiałem, co chwile wypróbowuje nowe mody i już mi się chrzani wszystko Dzięki, zaraz sprawdzę jak tylko tam dotrę. EDIT: Dzięki! Jest gdzie mówisz Nie wiem jak wcześniej tego nie zauważyłem :/ Dzięki jeszcze raz za szybką pomoc Edytowane 23 Października 2016 przez Jastrząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi