Saati Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Cześć. Szukałem trochę w necie, ale nie mogę dojść co jest grane. Problem wygląda następująco: kiedy mam założony tłumik na jakąkolwiek broń przy każdym naciśnięciu strzału dostaje mini ścinę. Wie ktoś może o co może chodzić? Dzieje się tak tylko kiedy mam założony tłumik. Bez niego przy strzelaniu gra chodzi całkowicie płynnie. Dziękuję z góry za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Chodzi o to że Lost Alpha jest najmniej zoptymalizowanym modem pod słońcem z ogromną ilością nie doróbek. Przykładem są ścinki związane z particlami tłumika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi