Gość Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Minęła już co najmniej doba czasu gry, a może nawet dwie. Znalazłem schowek Kostii na Jantarze, wyłączyłem emiter w X16, wykonałem parę zleceń i nadal gdy próbuję użyć śpiwora wyświetla mi się wiadomość: "Jaki sen? Jest strasznie!!!". Co mogę zrobić żeby przestał się w końcu bać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Pół litra na odwagę łyknij. A na poważnie być może to się emisja przywiesila. Po emisji bodajże nastaje "godzina grozy". W ogse lubiło mi się to wieszać. Nie wiem jak tu. Spróbuj do następnej emisji poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Zapisałeś sie w czasie godziny grozy lub emisji . Najlepiej cofnąc się w zapisach przed ten błąd . Możesz też ciągnąc kwesti aż naznaczony padnie na ryj i zaśnie ( uwarzaj bo nawet w czasie walki może to zrobic ) i wtedy wszystko wróci do normy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 A długo to będzie trwać zanim padnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 @Kacper777777 idź do jakiegoś bezpiecznego miejsca (bunker sidora, baza naukowców) zostaw grę i idź zrób coś sobie jeść. A jak to nie pomoże to jeszcze zaparz sobie herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Jak mu będzie się mocno mieszało we łbie to znaczy że zaraz uśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi