pacjent1972 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Nazwa: Выход из Лиманска Autor: Ekagors Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 08.08.2016r. Autor spolszczenia: Opis: Spoiler Fabuła: GG "Szedłem w głąb strefy, byłem na końcu miasta, towarzysz zginął w anomalii. Szedłem dalej i nagle emisja, do cholery, udało mi się ukryć... Teraz główny cel to wyjść z miasta, tunel zawalony, a poruszać się w głąb samemu, głupi pomysł, przejście zamknęło się anomaliami po emisji, trzeba wydostać się z miasta i to szybko, tylko jak?" Zadania: Jako takich zadań nie ma, trzeba pomyśleć jak wydostać się z Limańska. Gameplay: Dynamiczne mutanty. Dynamiczne anomalie. Dynamiczne teleporty. Na starcie gry dostępne jest kilka schowków, warto je odnaleźć. Główny przeciwnik GG to anomalie i mutanty. Podpowiedzi: Czytajcie znalezione PDA i notatnik. Instalacja: Spoiler Instalacja na polską podstawkę: Zmiana w fsgame.ltx na: $game_data$ = true| true|. Zmiana w localization.ltx na: [string_table] language = pol font_prefix = ;_cent ;_west. Zmiana w gamedata/configs/text - kopia rus z przemianowaniem na pol. Linki do pobrania: Spoiler Mod: Yandex: [KLIK] Fix: Yandex: [KLIK] Źródło: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi