Mnieciu Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Pierwsze zadania do rozmowy z Powinnością i śledzenia wolności Spoiler Poszukiwanie magazynu broni, zniszczone radio dla Kołduna, polowanie na dziki. Spoiler Pierwsza wskazówka, dziwny blask nad hangarem, Spoiler Zasadzka na wolność, zasadzka na wojsko, ustawić nadajnik Spoiler Zawierzyć intuicji-teleporty, Burery dla zwierzoboja, ucieczka z Kramerem, dziwne ogniki-rozmowa z zjawą Spoiler Grób Czarnego Stalkera, poszukiwania wojskowego-zakończenie Spoiler Narzędzia dla mechanika(kołdun): Spoiler 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 O ten poradnik to mi się chyba przyda, mod krótki aż wstyd się przyznać, że nie skończony od paru miesięcy Zostały mi w PDA jakieś 2 głupie zadania zbierackie na sporo elementów i blokują mi fabułę, a latam i latam w kółko po tej lokacji i juz nie wiem gdzie zagladać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Jakie zadania to ci podpowiem, bo to jeszcze długo do publikacji reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Poczekam, wisi tyle to powisi jeszcze trochę i skruszeje. Jedno to chyba było szukanie 5 kawałków mapy czy czegoś tam (ze 2-3 znalazłem), a drugie to ze 20 części elektrycznych, to już nie wiem ile mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Od kogo zadanie na mapę wziąłeś? Bo ja na nie nie trafiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nie pamiętam czy to była mapa, czy jakieś notatki się zbierało? Ostatni raz grałem w maju to nie pamietam, jutro mogę odpalić na chwilę to zobaczę dokładniej o co chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nie ma pośpiechu. Teraz mam mniej czasu. Materiałów mam nagranie dwa durszlaki, ale zmontować i wysłać nie mam za bardzo kiedy. Tak dopiero za tydzień może dwa (odejdą z ołowiu żołnierze) dopiero to dogram i potem zabieram się za kroniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Dnia 9.11.2016 o 18:23, tom3kb napisał: Nie pamiętam czy to była mapa, czy jakieś notatki się zbierało? Ostatni raz grałem w maju to nie pamietam, jutro mogę odpalić na chwilę to zobaczę dokładniej o co chodziło. To było przy anomalnym zagajniku w pniaku schowany list od poszukiwacza czy tam przewodnika i stąd ta misja. Pisz poprawnie. cichy Edytowane 19 Listopada 2016 przez cichy brak Polskich liter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 W temacie z którego jest ten post: https://stalkerteam.pl/topic/8410-łącznik/?do=findComment&comment=86888 jest wiele wyjaśnień dotyczących gry w tego moda. Zasady gry po rosyjsku i polsku są identyczne. Na końcu posta jest mapka lokacji z miejscami rozmieszczenia wszystkich znajdziek. Naniosłem na nią polskie nazwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Ten poradnik bardzo mi się przyda bo niedługo zaczynam grać w to . Edytowane 3 Grudnia 2016 przez GenerałTaczenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi