cichy Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Metallica - "Hardwired…To Self-Destruct" - materiał oczywiście przed premierą wyciekł do sieci - jakże by inaczej. Moim zdaniem (i wielu internautów również), to powrót wielkiej Metallica z czasów "Master Of Puppets" i "And Justice For All". To ponownie mocne i mroczne brzmienie, świeży głos Hetfielda i powrót do formy Hammetta (po tej diabelnej hodowli dyń...). Zmówiłem w preorder wersje 3 płytową. Premiera już w piątek, tj 18.XI.2016. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ja liczę, że nie powtórzy się to, co na St. Anger - płyta ogólnie bardzo fajna, ale zastanawiam się, co zespół miał w głowie, gdy nagrywali to coś, co to niby perkusję przypomina... Album dużo przez to stracił w moich oczach, a ile mógł zyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Przesłuchałem płytkę (a właściwie dwie) i... jestem bardzo zadowolony z materiału Szybkie, długie utwory (choć szczerze powiedziawszy na razie jeszcze żaden nie zapadł mi w pamięć). Zabrakło mi tylko jakiejś balladki w ich stylu Progres (w właściwie regres) i powrót do trashowych korzeni z pierwszych płyt. Solidna pozycja. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 METALLICA ZA DARMO W NECIE: http://www.spidersweb.pl/2016/11/metallica-hardwired-to-self-destruct.html Miłego odbioru.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi