kanon1022 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam,jak w temacie zadanie od Krugłowa na zabicie tych kontrolerów w jaskini pod bagienkiem , latam już z godzinę w tej jaskini i niema żadnego wczytywałem sejwy i też nic. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Znalazłem wideo z przechodzenia zadania ale raczej nie będzie pomocne. Próbowałeś wczytać zapis SPRZED wzięcia zadania na kontrolery i spróbować jeszcze raz (zapewne brzydale się nie zespałnowały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Dzięki problem rozwiązany wczytałem zapis z przed wejścia na lokację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi