vidkunsen Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 http://www.filmweb.pl/film/Bunny+the+Killer+Thing-2015-721744/descs Świetna komedia w klimacie Dziennika pijaka, ekipa pojechała wypić co nieco a tu niespodzianka, oglądajcie uważnie bo główna postać jest bardzo podobna do forumowej maskotki ;). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Miałem obejrzeć ale na razie odpuściłem ale w sumie co mi tam leci na tapetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Musisz uważać bo jest to komedia i parodia do kwadratu z amerykańskich - usa "horrorów", nabijają się w tym filmie niesamowicie z odmiany bardzo zmutowanej X muzy w usa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Już parę takich komediowych-hoororków od różnych vikingów widziałem tak, że wiem czego mogę się spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Coś jak "Troll Jägern" tylko nie norweskie a fińskie, "zło", mrok, dobrzy Finowie i źli amerykanie z usa oraz karma za złe uczynki - nie nie chodzi o picie wódy bo to jest akurat dobre w tej krainie i ta przepiękna przyroda!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi