mkk7 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Film oparty w świecie z gry Ubisoftu pod tym samym tytułem ( Assassin,s Creed to historia walki bractwa zabójców z templariuszami przeciwko przejęciu władzy nad światem przez tych drugich ). Światowa premiera już w grudniu, do polskich kin wejdzie z początkiem przyszłego roku. Pomimo umiejscowienia akcji w świecie z gry, film nie będzie powielał pomysłów z niej dzięki czemu obejrzenie go może być przyjemnością również dla tych, którzy nie mieli z nią do czynienia . Seria Assassi,s Creed to moja ulubiona gra na równi ze Stalkerem, na pewno chętnie obejrzę ten film. Animus ( maszyna umożliwiająca odtwarzanie wspomnień ) prezentuje się inaczej w filmie niż w grze. Fragment samego filmu. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mestrux Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Super się zapowiada uwielbiam serie gier Assassin's Creed grałem we wszystkie części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dnia 5.12.2016 o 16:37, ChaBoyyHD napisał: uwielbiam serie gier Assassin's Creed grałem we wszystkie części. Odbiłem się już od pierwszej części z hukiem, a byłem pewny, że mi podejdzie ale film chętnie obejrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 @tom3kb Jedynka to akurat najgorsza część serii. Z tych lepszych "ogółem" to warto wspomnieć o dwójce i Brotherhood, choć mi do gustu najbardziej przypadła trójka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ostatni zwiastun filmu, premiera w polskich kinach 6 stycznia 2017. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Film obejrzałem i jako zagorzały fan serii muszę przyznać że jest zrobiony dobrze i potrafi zaintrygować fabułą i efektami. Nie jest to żadna kontynuacja którejkolwiek z części gier z tej serii lecz osobno opowiedziana historia w jej realiach. Dla tych co nie mieli styczności z grą nie będzie to istotnym problemem gdyż film dość jasno i konkretnie wyjaśnia o co w tym wszystkim chodziło. Ze swojej strony mogę go zdecydowanie polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 To dobrze, że polecasz bo w sieci jadą po nim jak po łysej kobyle Ja tam fanem gier z tej serii nie jestem (trochę w jedynkę zagrałem ale wiem o co biega w serii). Film obejrzę, zobaczę co tam wymyślili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jak zwykle wszystko zależy od gustu a o tym się nie dyskutuje . Nie sugerowałem się grą i opiniami przed obejrzeniem, starałem się podejść do tematu bezstronnie. Dla mnie film dobrze zrobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Obejrzałem i w sumie nic ciekawego jak dla mnie, takie sobie filmidełko. Do tego niektóre sceny wydawały mi się przyspieszone jak w niskobudżetowych filmach z lat 80-90. Dużo ciemnych ujęć, efekty też niespecjalne. Obejrzeć, zapomnieć 5/10 ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi