Shay Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Cześć właśnie jestem w Prypeci i mam do zrobienia zadanie z najemnikami . 1 Zabić dowódcę najemników 2 Zabić ludzi którzy mają zaprowadzić do laboratorium Co najlepiej zrobić i czym się różnią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ej, generale . Jak masz zadanie zbić, to zabij po kolei jak masz zadania. Tu nie ma wyboru. Jak coś cię intryguje, zrób zapis i wykonuj zadanie. Wykonasz, zapisz. Następnie wracasz do zapisu sprzed zadania i robisz, o ile jest taka mozliwość drugi wariant. Zapisujesz. Teraz pozostaje Ci tylko wybór z której gry grać dalej. A te dwa zadania jakie masz, to jedna ciągłość. Najpierw dowódca, a potem reszta, bo potrzebujesz ich trupów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dziękuję Barman za radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 I jeszcze takie coś. Wrzuć do google " Zew prypeci poradnik " i skorzystaj z tego co tam jest. Gra nie jest zbyt długa, ale po latach od zagrania w nią, szczegóły się zacierają i trudno spamiętać wszystko co tam było. Barman, to tytuł honorowy na forum, a ja jestem kondotier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zrobiłem i tylko głównym celem się różnią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zanim to przeczytasz, możesz już siedzieć w śmigłowcu i odlatywać, albo dalej z własnej woli, lub za karę dla spóźnialskich deptać ziemię strefy. Aż do znudzenia. Bez względu na efekt, gratuluję przejścia gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpa Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Ja zabijam ich obu, potem całą resztę. Dragunov się nie nadaje, najlepiej jest użyć gaussa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 @Alpa - Widziałeś datę ostatniego wpisu przed Twoim? Ode mnie za to dostajesz: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi