Ulman Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam to niestety znowu ja i mam takie pytanie w jaki sposób ,mogę zarobić dużą kasę no ,bo próbowałem na artefaktach się dorobić , ale nie wychodziło mi to najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ćwicz, albo pobaw się konfigami artefaktów (zmień ceny :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dziękuję za radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Do usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zrób z tego użytek : http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=785 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ja gausa sprzedawałem u Sowy daje on 25000 a płace 21000 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 I co związku z tym? :l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dziękuję Kondotier za rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Jak ktoś chce szybko zarobić no to można co 3000 zarabiać za gausa sprzedaj i kup ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Można na starcie gry dodać cały magazyn sprzętu i bank z kasą. Ale po co wtedy grać? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 A nie lepiej będzie Ci zrobić sobie za wroga jedną z frakcji i zbierać ich ekwipunek? U zaprzyjaźnionego handlarza ceny są większe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Skromność nie pozwala mi powiedzieć że jestem doświadczonym stalkerem, ale zbieranie artefaktów to naprawdę dobra fucha . Z czym masz problem? Może będę w stanie ci pomóc. Dodam jeszcze że (nie wiem dlaczego) zbieranie artów jest moim ulubionym zajęciem w Zonie. Ta satysfakcja , gdy jako kot wyciągasz arta z trudnej anomalii z początkowym detektorem - bezcenna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi