Mestrux Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam! Chciałem się zapytać czy na tym sprzęcie pójdzie mi gierka Overwatch nie wiem czy trafiłem w dobry dział jak nie to bym prosił o przeniesienie z góry dziękuje! Procesor: Intel(R) Pentium(R) CPU G4500 @ 3.60 GHz Ram: 8GB DDR4 Karta graficzna: GeForce GTX 960 STRIX ASUS No więc dziękuje za przeczytanie liczę na szybką odpowiedź. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Nie no naprawdę, ludzie bez jaj szybciej byś to znalazł niż napisał ten temat https://www.google.pl/search?q=overwatch+wymagania&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=BmJJWLnTGaXi8AeugZWgBA Ps. a jakbym zapytał o cycki to byś od razu znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mestrux Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 No dobra widzę że poczucie humoru ci sprzyja no dobra ale ja się np nie znam za bardzo na procesorach jak oczekuje odpowiedzi tak lub nie i na jakich ustawieniach na ilu fps i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 A to jak tak szczegółowiej to wchodź najlepiej na fora poświęcone danej grze i szukaj tematów w stylu "czy pójdzie mi" Coś w tym stylu, pierwszy z brzegu http://www.mpcforum.pl/topic/1458895-czy-pójdzie-mi-overwatch-temat-zbiorczy/page-2 No i porównujesz co ludzie mają i jak im chodzi, a czym ty dysponujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 22 godziny temu, ChaBoyyHD napisał: czy na tym sprzęcie pójdzie mi gierka Overwatch Tak, "pójdzie" ci bez problemu. Twoja konfiguracja spełnia wymagania minimalne jak i rekomendowane. Co prawda twój procesor ma "tylko" dwa rdzenie więc jeśli będziesz widział duże spadki szybkości gry to należy je regulować zmniejszeniem rozdzielczości gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi