Junx Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam. Mam od wczoraj problem z GC, gdy próbuje go włączyć (z paska, Win8) nie uruchamia się, ikona się podświetla i tyle, po chwili ikona przestaje się podświetlać. Miał ktoś takie problemy? Nie pisać o reinstalacji, już próbowałem, to wyższa szkoła jazdy. Osobiście zgłupiałem już po dwóch dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Czy inne przeglądarki stwarzają podobne problemy czy tylko Chrome? 11 minut temu, Junx napisał: Nie pisać o reinstalacji, już próbowałem, to wyższa szkoła jazdy. Czy znaczy to że nie możesz przeinstalować Chroma? Skanowałeś system na obecność złośliwego oprogramowania/ad-ware-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 @Anton Gorodecki Ad1. Działają, teraz używam lisa (Mozilla FireFox) Ad2. Próbowałem, dalej to samo Ad3. Skanuje za pomocą SpyHunter 4, aktualnie 29% i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Prawdopodobnie dostałeś ad-ware ze stronek dla mężczyzn które tak namiętnie odwiedzasz który uszkodził pliki Chrome, w tym deinstalator. Próbowałeś usunąć Chrome np. Revo Uninstaller-em? Z tego co czytałem ten SpyHunter4 nie jest zbyt dobry - spróbuj AdwCleaner-em Prawdopodobnie będzie trzeba usunąć pliki Chrome ręcznie... ale poczekaj na wskazania oprogramowania ad-ware/antywirusa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Spróbuje, dzięki za info. DZIAŁA!!! Dzięki @Anton Gorodecki za program ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi