Mirek Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 RAR z Yandexa zahasłowany zna ktoś hasło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Mirek, spróbuj tu: http://www.unibytes.com/8z5l4nPSVh8Lqw-Us4P3UgBB https://yadi.sk/d/ZqfvV3mw33Gz45 Edytowane 11 Lutego 2017 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Dzięki vidkunsen próbowałem wypakować z yandexa i mnie zaskoczyło że jest hasło nie spotkałem się z tym jeszcze a modów już sporo zaliczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Co prawda temat dotyczy prologu do Odstępcy, ale na razie postanowiłem wrzucić tutaj informację, że mod żyje i ma się całkiem nieźle. Mamy okazję nawet spojrzeć na pierwsze, krótkie wideo, prezentujące fragment rozgrywki na statycznym oświetleniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Podoba mi się... Czekam też na wściekłą (przynajmniej tak wygląda) krowę. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinnio Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Miał ktoś problem z texturami w modzie ? sama gra się odpala, natomiast brak textur broni, drzwi od bunkra etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Z tego, co widzę, to mamy w #1 poście 2 fixy. Fix z poprawnym wyświetlaniem się tekstur celowników oraz lornetki. Fix zawierający poprawione siatki celowników. Na AP-PRO jest jeszcze jeden: У кого сильно тормозит ставим эту правку (Fix dla tych, którzy mają lagi). Więc to odpada. Przeszukałem inne fora, ale żadnych fixów/łatek związanych z texturami nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinnio Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Próbowałem z innego źródła niż torrent, to samo. No nic ominę ten prolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 @Paulinnio A spróbuj stąd: https://www.playground.ru/stalker_call_of_pripyat/file/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat_nachalo_prolog_k_proekt_otstupnik-992263 Klikasz w to co zakreślone i czekasz minutę ( widać taki szary pasek upływu czasu ), a po pojawieniu się nowego okna, pierwszy przycisk z lewej (Skaczat s sajta ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi