tom3kb Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Pomyślałem sobie, że w 2017, co miesiąc do Zony mogłaby zajrzeć jakaś znana persona. Na styczeń - "Wielki Imperator". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desolate Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dnia 31.12.2016 o 09:56, gawron napisał: Pomyślałem sobie, że w 2017, co miesiąc do Zony mogłaby zajrzeć jakaś znana persona. Na styczeń - "Wielki Imperator". Co to za tło? Jakiś mod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jeśli Diegtarjow był/jest z SBU to Wołodia był z KGB a jest z FSB (wielu o tym zapomina ;)) i pasuje do kalendarza. Proponuję nazwę moda z Wołodią: "Zew Polesia" (Poleski Park Narodowy to nazwa Białoruskiej części zony), Stalker Wołodia polazł do zony by odzyskać to co jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 @Nuclear Messiah- zapamiętaj, nie cytujemy całego posta, o ile piszemy bezpośrednio pod nim. W Twoim przypadku, zamiast cytowania, wystarczyło wpisać nicka gawrona, z @ na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desolate Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 @kondotier Przepraszam, takie przyzwyczajenie z forum Escape From Tarkov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 16 godzin temu, Nuclear Messiah napisał: Co to za tło? Jakiś mod? Tak. Mod, który powstaje, screen mi się spodobał więc go wykorzystałem. Link do tematu moda - http://ap-pro.ru/forum/87-11232-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi