STA1KERpl Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sam nie wiem jak mam w ogole tego szukac, ale biega konkretnie o to- mozecie mi pomoc w znalezieniu niemieckiej wersji tej gry? I nie chodzi mi o jakis warez czy inne takie, ale o zrobienie gry niemieckiej (jak jest spolszczenie, to ten patent nazwe ''zniemczeniem''). Anybody can help? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Tego raczej na polskich stronach nie znajdziesz Musisz szuka? u Niemców. Czyli wpisujesz Full Spectrum Warrior Ten Hammers Germanisierung i szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dzieki, moze znajde. Kolejny moj temat moze odejsc w zapomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi